Help ik zoek een B2B marketeer!

B2B

Help ik zoek een B2B marketeer!

De meeste jongeren die afstuderen van HEAO of Universiteit op het gebied van marketing/communicatie willen maar al te graag aan de slag bij een of ander kek, hip consumer merk of een start-up. Aaan B2B zullen ze niet snel denken. Een staalbedrijf, onderdelen voor…toeleverancier van… dat springt niet direct in het oog.

Na jaren bij verschillende reclame bureaus gewerkt te hebben en voor allerlei klanten hebben kunnen. Werken aan hun marketing en communicatie opgaven ben i daarna bij B2B bedrijven aan de slag te gaan. Juist de niche in combinatie met een groot speelveld en bescheiden budget maakt de uitdaging bijzonder groot.

B2B marketing support 

Ben je zelf een bedrijf dat haar marketing verder wil professionaliseren naar niet in straat is een permanente marketing afdeling op te zetten, dan kan ik helpen.

Marketing heeft bijna per dag meer mogelijkheden, zeker nu ook AI een grote rol speelt en, net als bij TVis het daardoor moeilijker nog de juiste personen met een goede “Kosten per 1000” ratio te vinden. Hoe kun je de weg vinden in de marketing jungle? Van LinkedIn naar PR, van adverteren in vaktijdschriften naar FB, Insta of Tiktok?

Ik kan je helpen te navigeren door het B2B-landschap. Die de juiste keuzes maakt en de capaciteit om plannen uit te voeren.

B2B

Steeds meer leverancier van B2B-marketingkennis en capaciteit

Met vele jaren ervaring in in B2B weet ik dat het vooral draait om de inhoud. Niks achterhouden van informatie voor je klanten, maar juist alle vragen die er mogelijk opduiken bij je klanten al op je website beantwoorden. Op deze manier kun je vertrouwen opbouwen en sympathie kweken. Als ze uiteindelijk zich bij jou melden is een deel van het verkoopproces al gedaan. Met een beetje geluk gaan ze snel over tot bestellen.

Ik bied allround B2B-marketingdiensten, variërend van leadgeneratie tot contentmarketing en recruitmentmarketing. Zelf of via mijn uitgebreide netwerk.

Italië

Sinds kort doe ik dit vanuit Italië. Als de Corona tijd ons iets geleerd heeft, is het dat we niet meer aan plaats of tijd gebonden zijn.  Kennismaken kan via teams. Daarna kan ik, eventueel samen met collega’s, het plan uitwerken in indien gewenst tot uitvoer brengen. Als ik weer eens in Nederland ben kom ik uiteraard langs voor een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking.

Meer weten? Neem contact op: 

Download de gratis whitepaper

Vul je naam en email adres in, en ontvang de whitepaper

Loading...