WEBSITE OPFRISSER

Guido de Jager | Marketing & Communicatie

WEBSITE OPFRISSER

Na mijn start als zelfstandige, twee jaar geleden, is het tijd voor een opfrisser van mijn website. Nog niet eens zo zeer voor de inhoud, als ZZP’er is mijn aanbod te overzien, vooral ook voor de techniek. Ook al is het een WordPress site, thema’s verouderen en interfereren met de updates van WordPress en computers. Met alle gevolgen van dien.

NIEUWE SITE

Qua uiterlijk is mijn nieuwe site natuurlijk opgefrist. Andere indeling, foto’s en teksten. Ook al een beetje op de toekomst voorgesorteerd met verschillende aanvullingen in de navigatie. Verder heb ik een aantal nieuwe blogs voorbereidt die ik de komende maanden ga plaatsen. Tenslotte een nieuwe rubriek toegevoegd waarbij ik cases ga plaatsen van projecten die ik tot nu toe heb gedaan.

TECHNIEK

Naast een update van WordPress templates waardoor de site weer optimaal werkt ben ik ook overgestapt op Google Analytics 4, wat sowieso noodzakelijk is vanaf midden 2023. Ook de SEO weer opgefrist. Door het plaatsen van nieuwe blogs en cases creëer ik meteen de mogelijkheden nieuwe zoekwoorden toe te voegen.

UP-TO-DATE HOUDEN

Als eenpitter heb ik het laatste jaar, door verschillende opdrachten die tijd kostte, het updaten van mijn blogs een beetje laten sloffen. Juist iets waarvan ik zelf aangeef dat je dat niet moet doen. In eerdere blogs heb ik aangegeven dat juist met eenvoudige automatisering, zoals bijvoorbeeld Buffer of Hootsuite, je makkelijk zaken vooruit kunt plannen. Maar een blog schrijven kost toch altijd meer tijd dan je denkt. Schrijven, verbeteren, plaatsen, SEO, afbeeldingen etcetera. 

Na een paar jaar tijd voor een opfrisser van mijn website. Qua look, inhoud en techniek.

WEBSITE OPFRISSER

Guido de Jager | Marketing & Communicatie
Na een paar jaar tijd voor een opfrisser van mijn website. Qua look, inhoud en techniek.

Download de gratis whitepaper

Vul je naam en email adres in, en ontvang de whitepaper

Loading...